INFO A OBJEDNÁVKY 518 625 054 NEBO INFO@EKOBRIKETY.CZ
Brikety k vám domů zadarmo? ANO, CHCI ZJISTIT CENU DOPRAVY

GDPR - ochrana osobních údajů

Náš web vyžaduje pouze údaje o základní údaje o zákazníkovi. Veškeré údaje o zákazníkovi jsou v naší databázi zabezpečeny a jsou využívány pouze pro naši interní potřebu a pro naše interní marketingové aktivity. Údaje o zákaznících jsou zpracovány v souladu se zákonem 101/2000 Sb.

Vámi poskytnuté osobní údaje nejsou nikdy poskytovány třetím osobám.

Váš dobrovolně udělený souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli bezplatně odvolat, a to prostřednictvím zaslání emailové zprávy na adresu: info@ekobrikety.cz. Odvoláním souhlasu není dotčena možnost i nadále zpracovávat Vaše osobní údaje na základě Vašeho souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu také nemá vliv na zpracování osobních údajů, které zpracováváme na jiném právním základu, než je souhlas (tj. zejména je-li zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, právní povinnosti či z jiných důvodů uvedených v platných právních předpisech).

Pokud by se Vám již nelíbilo, že od nás čas od času dostanete nějaké obchodní sdělení či jinou informaci o novinkách, máte možnost vznést námitku proti dalšímu zpracovávání Vašich osobních údajů za účelem přímého marketingu. Pokud tak učiníte, pro tento účel již Vaše údaje zpracovávat nebudeme a další obchodní sdělení vám již zasílat nebudeme.

EKOBRIKETY s.r.o.

696 40 Kelčany 60

  IČ: 25561791
DIČ: CZ25561791

SPOJTE SE S NÁMI

Copyright © 2021 EKOBRIKETY s.r.o.